Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Isključenja struje za 16. jul

Delovi Sremskih Karlovaca, Beočina, Čortanovaca, Banoštora, kao i čitava naselja Susek, Lug, Sviloš i Grabovo 16. jula neće imati struje.

Bez rentgena na Novom naselju

Stanovnici Novog naselja, kao i Detelinare i pojedinih prigradskih naselja kojima zatreba pregled na rentgen aparatu, moraće da idu u drugi kraj grada da bi to obavili.

Izbori u Rumenki

U subotu 17. jula od 7 do 20 sati biće održani izbori za članove Saveta i Nadzornog odbora Mesne zajednice ''Rumenka''.

Toplana i dalje radi na Novom naselju

Radnici Novosadske toplane juče su počeli sa radovima na prevezivanju na rekonstruisani vrelovod na Bulevaru Slobodana Jovanovića, u delu od Ulice Radomira Radujkova Raše do Todora Jovanovića Toze.

Radovi na raskrsnici na Bulevaru

Radnici Odeljenja signalizacije ''Puta'' danas po nalogu Zavoda za izgradnju grada menjaju semaforsku opremu i instalacije na raskrsnici Bulevara Kralja Petra I i Bulevara Oslobođenja.

Letnja škola fotografije

Art mreža organizuje Letnju školu fotografije za sve one koji žele da unaprede svoja znanja i veštine iz ove umetnosti.

Kurs kineskog za studente i profesore

Besplatni fakultativni početni kurs kineskog jezika, za profesore i studente Univerziteta u Novom Sadu, održavaće se na Filozofskom fakultetu od oktobra, a kurs će držati kineski lektor Wang Zaijun.

Predavanje za dijabetičare

Predavanje ''Hrana je lek kod obolelih od šećerne bolesti'' biće održano danas od 17 časova u Savetovalištu za dijabetes Doma zdravlja ''Novi Sad'', u Ulici Zmaj Ognjena Vuka.